torsdag 22 januari 2015

TVM-nattvandring: Grupp röd 1.

”Nattvandring, den lätt coolaste aktiviteten man hade som luffsare. Det var då man för första gången var utan ledare och kunde bre ut sina vingar och låta dem ta en till en plats långt, långt borta från dit man skulle.
När jag fick reda på denna TVM nattvandring såg jag en längre, jobbigare och framförallt coolare vandring än den ”vanliga” traditionella nattvandringen.
Detta verkade stämma ganska bra redan när kallelsen kom ut i form av en trailer som hintade om överfall och var just lite mer seriös än tidigare mail.
Själva vandringen fortsatte också snäppet över de andra. Jag vet att det var brist på folk, men detta löstes väldigt snyggt. Bland annat med de obemannade stationerna som funkade super, typ borde-ha-såna-även-om-det-finns-folk-bra.
Hela GPS grejen var också kanon och bidrog till stämningen tillsammans med resten av utrustningen, outfits…, allt var väldigt snyggt, tänker dels på all militärt men man borde nog också lyfta fram den fantastiska matstationen (iiiii!).
Ett av de coolaste momenten var nog vid militärernas TVMplace när röd grupp i alla fall tvingades fly in i skogen, sjukt nice med helljus där.
Det förekom några missar, typ första obemannade stationen och den lilla väntan före sista stationen, men eh.
I övrigt, jättelyckat, den här saken borde komma tillbaka så att kanske de som anordnade den nu och inte kunde gå den denna gången får en chans (och sen byter man igen och fortsätter så :)).
Till sist så var alla som var ute på stationerna grymma (enligt valfri tolkning).”
- Simon Probert, grupp röd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar