torsdag 22 januari 2015

Star Wars-ting – WOHOO!

För er som fortfarande minns så var det för länge, länge sedan vid en sjö som heter Krankesjön ett ting. Tinget var ett sånt där mysigt litet sydting där det inte händer så mycket vanligtvis, några fåniga lekar och lite TVM-mys i allmänhet (kanske något nytt kärlekspar, fråga skvalleransvarige!). Trots det så lyckades jag träffa lite intressanta människor, här nedan följer en intervju med en spännande flicka från Norrland: Cissi Nilsson.
Cissi Nilsson, presenterar hon sig som. Sexiga Cissi Nilsson rättar Vendela, även hon från Huddinge. Mysterierna tätnar och snart uppdagas både det ena och andra av Cissis mörka förflutna. Till att börja med kommer Cissi från Huddinge i mörkaste Norrland i närheten av Stockholm (om så önskas kan en kurs i skånsk Sverige-geografi hållas här i tidningen i framtiden). Hon berättar om hur kriminalitet och våld präglar den lilla okända orten och att brott så som datorstöld nästan förekommer. Cissi erkänner själv att hon brukar stjäla godis från sina kamrater och att hennes enda egentliga anledning till att åka ting är för att ta och äta godis. Hennes karriär sträcker sig så långt tillbaka som till mellanting 09 och sen dess har hon fortsatt med sin framgångsrika gottisframfart och nu vid arton års ålder ser hon tillbaka på engod tid i TVM.
På tal om tingets tema så är hon nöjd, ”Star Wars är ett smart val, awsome och obeskrivbart”. Snart sjunker hon dock in i ett töcken av gamla minnen men efter en abrupt väckning fortsätter erkännandena: ”kuddkrig och backklättring är helt klart de bästa aktiviteterna.” Cissi tycker nämligen bäst om att se på folk som lider. Dessutom är hon ganska lat men skyller snabbt det på sin Huddingebakgrund.
Vidare berättar hon om sin hemby: ”de främsta exportvarorna är våld och fjårtisar”, säger hon och rynkar äcklat på näsan. Hon beskriver vidare hur det finns olika fakulteter som enbart arbetar med framställandet av fjårtisar, den främsta av dem är Kvarnbergsskolan. Det enda positiva med Huddinge verkar vara deras julmarknad, den kretsar främst kring mjöd, socker och smide. Vidare tillägger hon att: ”Huddinge är bäst, bättre än Stockholm.”
Fakta:
  • Huddinge ligger i Södertälje (som svar på att Huddinge är bäst)
  • David har finast bröst
Informationen har tillförlitligen erhållits från David Lundberg och godkänts av utsände journalist efter ett besök i ovannämndes godispåse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar